Oefenplein.nl werkt sinds kort met LeesMees.nl samen. Om deze samenwerking te vieren hebben we een leuke winactie opgezet. Je maakt namelijk kans op een gratis account op LeesMees.nl, waarmee je allerlei oefeningen kunt maken. LeesMees.nl heeft met name oefeningen voor begrijpend lezen. Door de Facebookpagina's van zowel Oefenplein als van LeesMees te liken maak je kans. Lees er hieronder meer over!

LeesMees en Oefenplein bundelen hun krachten 

Sinds september 2017 werken Oefenplein.nl en LeesMees.nl samen. We gaan met name samenwerken op het gebied van begrijpend lezen. Begrijpend lezen is een lastig vak voor veel kinderen van de basisschool en samen hopen we, door het aanbieden van online oefeningen, kinderen te helpen die moeite hebben met begrijpend lezen.

 

Om deze samenwerking te vieren hebben we een leuke winactie opgezet. Je maakt namelijk kans op een gratis account op LeesMees.nl, waarmee je allerlei oefeningen kunt maken. LeesMees biedt oefeningen aan voor kinderen vanaf groep 6 voor allerlei onderdelen op het gebied van begrijpend lezen. Onder andere woordenschat, tekstbegrip, samenvatten en verwijs- en signaalwoorden.

DEZE WINACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. WE FELICITEREN ALLE WINNAARS!

 

Hoe maak je kans?

Door de Facebookpagina's van Oefenplein.nl (Facebook.com/oefenplein) en van LeesMees.nl (Facebook.com/begrijpendlezen) te liken maak je automatisch kans! We stellen het natuurlijk ook op prijs als je onze pagina's onder de aandacht van je vrienden brengt, bijvoorbeeld door onze berichten te liken en/of te delen. We geven 5 gratis accounts weg. De komende 5 maanden maak je dus iedere maand kans op een gratis account! Met deze account kun je alle oefeningen maken op LeesMees.nl.

 

Voorwaarden van de winactie

 • Deze winactie is opgezet in samenwerking tussen Oefenplein.nl en LeesMees.nl
 • Winnaars krijgen een gratis account voor de website LeesMees.nl waarmee ze de oefeningen op de betreffende website kunnen maken.
 • Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 • Deelname aan deze winactie is gratis.
 • Je maakt kans om te winnen door de Facebookpagina's van zowel Oefenplein.nl als LeesMees.nl te liken. De betreffende pagina's zijn Facebook.com/oefenplein en Facebook.com/begrijpendlezen.
 • Hoewel het op prijs wordt gesteld dat je onze Facebookpagina's en websites onder de aandacht brengt van je vrienden, is dit geen voorwaarde om kans te maken op een gratis account. Ook verhoogt dit je kans op winnen niet.
 • In de maanden oktober 2017, november 2017, december 2017, januari 2018 en februari 2018 geven we elke maand 1 gratis account weg voor LeesMees.nl. De winnaars worden eerlijk getrokken uit de personen die zowel de Facebookpagina van Oefenplein.nl (Facebook.com/oefenplein) als de Facebookpagina van LeesMees.nl (Facebook.com/begrijpendlezen) hebben geliked.
 • Hoewel de winnaars eerlijk worden getrokken, geldt de voorwaarde dat de winnaars de Nederlandse taal machtig zijn. Dit aangezien LeesMees.nl een Nederlandstalige website is. De winnaar hoeft niet per definitie in Nederland te wonen (personen woonachtig in bijvoorbeeld België of het Caribisch gebied maken dus ook kans om te winnen). Daarnaast zijn medewerkers van Oefenplein.nl en van LeesMees.nl uitgesloten van deelname aan deze winactie.
 • Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze winactie.
 • Minderjarige deelnemers (17 jaar en jonger) dienen toestemming te hebben van hun ouder(s)/verzorger(s) vóór ze deelnemen aan deze winactie.
 • Deelnemers die niet voldoen aan deze voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 • De trekkingsdata zijn: zaterdag 14 oktober 2017, zaterdag 11 november 2017, zaterdag 9 december 2017, zaterdag 13 januari 2018 en zaterdag 10 februari 2018.
 • Mocht het door (onvoorziene) omstandigheden voorkomen dat op de betreffende datum geen winnaar kan worden getrokken, dan wordt dit zo snel mogelijk na de betreffende datum gedaan.
 • Wij nemen contact op met de winnaar via een persoonlijk bericht via Facebook Messenger. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan plaatsen wij een openbaar bericht met de vraag of de winnaar contact met ons op wil nemen. Eventuele persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en niet overgedragen aan derden. Zie ook onze privacyverklaring.
 • Indien de winnaar niet binnen 1 week reageert op het door ons gestuurde bericht zijn wij genoodzaakt een nieuwe winnaar aan te wijzen (d.w.z. 1 zaterdag later, op dezelfde tijd als de verstuurde tijd van het eerste bericht).
 • De naam van de winnaar kan op de Facebookpagina's van Oefenplein.nl en LeesMees.nl genoemd worden.
 • Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 • Deze promotieactie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook.
 • Wij kunnen, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze voorwaarden gedurende de looptijd wijzigen of aanpassen.
 • Door deel te nemen aan deze winactie ga je akkoord met bovenstaande voorwaarden van deze winactie. Voor vragen kan contact worden opgenomen met Oefenplein.nl via oefenplein.nl/contact of door hieronder een reactie te plaatsen.

Reacties  

# Arush 13-06-2022 18:05
Hoi Oefenpelein.
Mijn IP adres is geblokkeerd.

Wilt u dat veranderen?


Alvast bedankt, Arush
Antwoorden

Contactmogelijkheden

Over Oefenplein

Verklaringen

Oefeningen

arrow_up